Zakelijk

6 zakelijke voordelen van Beto
 

One-stop-shop

Alle kantoorartikelen die u nodig heeft, te koop op één plek. Beto biedt een uitgebreid en gevarieerd online assortiment. Naast alle basis kantoorartikelen zoals papier, inkt en toner kunt u bij Beto ook terecht voor kantoormeubilair, verzend- en opslagproducten en catering- en schoonmaakproducten.

Simpel, snel en veilig winkelen

Verdoe niet uw tijd door in een winkel uw kantoorartikelen te kopen. Simpel en snel de juiste producten vinden, daar draait het om voor u als ondernemer en dat natuurlijk op een veilige manier. Of u nu via uw desktop of mobiel shopt, u heeft altijd één en dezelfde prettige winkelervaring aangepast op uw wensen en behoefte.

Handige, snelle en gratis* bezorging

Tijd is geld, wordt wel eens gezegd. Voor u als ondernemer is het van belang dat uw producten snel bezorgd worden, zodat u zich zoveel mogelijk kunt focussen op het runnen van uw bedrijf. Bij een bestelling vanaf €120,00 (excl. BTW) betaalt u geen verzendkosten.

Concurrerende prijzen

Beto probeert u altijd een goede en eerlijke prijs te bieden voor uw producten. Wij hebben een blijvende lage prijs op een geselecteerd aantal basis kantoorartikelen.

Uw Expert

Beto is in Nederland al bijna 52 jaar een toonaangevende leverancier van kantoorartikelen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren en zijn wij op de hoogte van alle trends in de markt.

Toegewijde klantenservice

Beto staat voor u klaar. Wij zijn meer dan een betrouwbare partner. Wanneer u vragen of opmerkingen heeft staan wij voor u klaar. U kunt ons bereiken via chat, e-mail of bel ons via 040-253 48 78.


Openingstijden klantenservice:
Maandag-Vrijdag, 08.30 – 17.00 uur