Meubilair

 
BETO uw partner in kantoormeubelen

Naast ons brede assortiment op het gebied van kantoorartikelen en –supplies zijn wij ook uw partner als het om uw kantoorinrichting gaat

Beto levert een compleet programma voor het kantoor, de spreekkamer, de receptie, de kantine, het magazijn en uw school. Tevens hebben we vele oplossingen voor het opbergen en archiveren van documenten, nog steeds een veel voorkomende activiteit in de kantooromgeving.

Voor elk wat wils! Daarom kunt u voor uw bedrijf, instelling of school ook meubelen op maat laten maken. Van één enkel meubelstuk tot aan een complete meubellijn.

Zelfs heel bijzondere of ongebruikelijke meubelen kunt u bij onze fabrikant geheel naar eigen wens en smaak laten vervaardigen. En - goed om te weten - uw speciale verzoeken zijn voor ons de grootste uitdagingen.

Informeer vrijblijvend bij onze verkoop binnendienst of onze project- meubeladviseur naar de mogelijkheden en merken die wij in het assortiment hebben. Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek aan de showroom van onze meubelfabrikanten en importeurs.