Bundeldeal 2 Klasseset 30 laptops, 1 Laptopkar en Installatie op locatie

Product code: HWBUNDEL2

Verpakt per: Prijs per: Besteladvies:

€ 13.004,13 excl BTW
Logo
Specificaties
Productnummer: HWBUNDEL2
Merk: DELL
Verpakt per: / 1
Prijs per:
Omschrijving

Voor deze complete bundeldeal betaal je slechts €15.735,00 incl. BTW en deze actie is geldig t/m 31 mei 2018.

Hiervoor ontvang je de volgende items: 
30 x Dell™ Latitude 3180
De belangrijkste specificaties zijn:
• 11'6 inch non touch HD scherm / resolutie 1366 × 768
• Processor Intel Celeron 
• 4 GB intern geheugen
• 64 GB SSD harde schijf
• WiFi kaart met A/B/G/N en AC band
• Garantie 2 jaar NBD
• Het product 719.5605 Dell adapter - USB 3 naar Ethernet (PXE-Boot) is essentieel voor de installatie en dien je apart te bestellen.

Dell™ Laptopkar: Mobile Computing Cart 2.0
Deze wagen is uitgerust met een nieuwe laad technologie PowerShuttle 2.0 die 11% sneller en slimmer oplaadt. Een display op de wagen geeft aan welke apparaten aan het laden zijn en hoever deze opgeladen zijn. Je kunt tot 30 apparaten veilig opbergen en opladen, en met de rolwagen eenvoudig naar een andere locatie verplaatsen. De legplanken bieden ruimte aan verschillende modellen tot een grootte van 36 cm (14 inch). Dit product is getest op en gevalideerd voor Dell-systemen. Dell biedt technische support voor dit product, mits het wordt gebruikt in combinatie met een Dell-systeem. Bescherm je investering in IT en benut ze optimaal met de Dell™ Mobile Computing Cart 2.0 – onbeheerd.

Upgradekit Dell™ Laptopkar
Met deze upgradekit creëer je in je laptopkar passende lades voor de Chromebooks/laptops. Groot voordeel van deze lades is het ingebouwde laadsysteem. Je koppelt je laptop of Chromebook in één handeling aan het oplaadpunt. Zo heb je geen last meer van losse snoeren. 

Installatie op locatie
Een monteur komt bij je langs om de upgradekit in te bouwen in de laptopkar. Ook de voedingen van de laptops worden door de monteur netjes in de laptopkar ingebouwd.

Bestellen of meer informatie?
Ben je geïnteresseerd in dit mooie aanbod, wil je bestellen of wil je meer informatie? Bel dan met onze binnendienst op 040-2534878 of mail naar info@betobv.nl