Ozobot Evo Christal white
Product code: OZOBOT01 (OEM code: )
Merk: Ozobot
€ 110,00 (excl. BTW)
Aantal:

Ozobot Evo Christal white

Details

Ozobot Evo – de sociale smart robot

De Ozobot Evo robot combineert het educatieve gamen met programmeren, robotica en wereldwijde sociale interactie. Ozobot voorziet hiermee alle educatieve aspecten in een spelenderwijze manier van leren voor kinderen.
De verscheidenheid van functies welke Ozobot Evo te bieden heeft zijn eenvoudig te leren maar moeilijk om daadwerkelijk te beheersen. Dit maakt de Evo enorm uitdagend! Verbind de robot eenvoudig d.m.v. Bluetooth en begin het avontuur vanuit de Ozobot app. In de gratis Ozobot Evo app voor Android of iOS vind je constant nieuwe uitdagingen om te voltooien om zo je programmeer-en robot skills voortdurend te gaan verbeteren. Hiermee zul je weer nieuwe uitdagingen, geluiden en personalisaties unlocken.

De kleine geavanceerde robot is voorzien van 2 type sensoren; kleur-sensoren om lijnen te volgen en kleurcodes te lezen +  meerdere infrarood sensoren rondom de robot om obstakels te ontwijken.
Het besturen van je  Ozobot Evo kan op verschillende manieren: 1. Laat je Ozobot autonoom zijn wereld verkennen 2. Bestuur de robot via je smartphone of tablet d.m.v. Bluetooth 3. Programmeer de Ozobot met lijnen +  kleurcodes en ga vervolgens aan de slag met de programmeertool Ozoblockly

Geschikt voor thuis, in het klaslokaal en zelfs onderweg.

Thuis: De Ozobot Evo biedt oneindig veel speelplezier, programmeerprojecten en downloadbare activiteiten voor het hele gezin. Met de apart verkrijgbare skins laat je je Ozobot Evo nog meer tot leven komen!

In het klaslokaal: De Ozobot Evo is een toegankelijke robot voor klassikaal gebruik via een computer, tablet of op papier. Dankzij het uitgebreide aanbod van programmeeropdrachten kun je eenvoudig aan de slag. Ozobot is alles omvattend qua;  STEM/STEAM (Science, Technology, Engineering, Art, Math) aspecten en breid deze vaardigheden verder uit voor leerlingen. De missie: het inspireren van de nieuwe generatie programmeurs, ontwikkelaars, uitvinders en meer!

Onderweg: Ontmoet "Ozobot vrienden" en verbind jouw Ozobot met die van anderen. Speel en programmeer de nieuwe uitdagingen, deel ze, en heb educatieve interactie samen met je Ozobot vrienden wereldwijd.

Functies:

 • Ozobot Evo App (gratis): Games, personalisaties, chat-functie, challenges, programmeren en meer voor Android en iOS. 
 • Ozoblockly grogrammeerbaar tool (gratis): Toeging tot tal van programmeer opdrachten voor thuis of in de klas, op elk gewenst niveau.
 • Bluetooth verbinding, op afstand bestuurbaar via de app: Bepaal zelf de bewegingen, geluidjes en LEDs via de Android of iOS app
 • Infrarood sensoren: De Ozobot Evo detecteert en ontwijkt obstakels
 • Zelfstandige mode: Laat de Ozobot zelf bepalen wat hij doet en laat je verassen
 • Kleuren en lijnen volgen: De Ozobot volgt lijnen en voert de gegeven commando's uit d.m.v. kleurcodes.
 • OzoChat voor Bot-2-Bot wereldwijd chatten (Beveiligde chat voor kinderen onder de 12 jaar)
 • Uitbreidingsopties; laat je Ozobot Evo nog meer tot leven komen! Kies uit part verkrijgbare skins van bijvoorbeeld Captain America, Iron Man, The Hulk, Ultron en meer!

In de doos:

 • Ozobot Evo Crystal white
 • Speelveld + challenge kaart
 • Ozoskin
 • 4 x Markers
 • Bewaar-etui
 • USB lader
 • Quick start handleiding
 • Kinderen groeien op in een omgeving waarin ICT een grote rol speelt. Zij spelen en leren digitaal. ICT is dan ook niet meer weg te denken uit een school of opvanglocatie. Daarom bieden we jou de mogelijkheden en middelen om dat goed te ondersteunen. Denk daarbij aan laptops en tablets, wifi, een digitale leeromgeving, maar ook aan beheersystemen zodat de leerkracht altijd de controle heeft over de apparaten in de klas.

Specificaties

Productnummer: OZOBOT01
Merk: Ozobot
OEM:
EAN:
Lengte: 0 mm
Breedte: 0 mm
Hoogte: 0 mm
Gewicht: 0 gr
Voorraad: 10
Bestelhoeveelheid per: 1/
Verpakt per: 1/
Prijs per: 1
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
WINKELWAGEN
geen items
Totaal:
€ 0,00
CONTACT
De Run 4426
5503 LR Veldhoven
tel: 040-2534878

 Bekijk hier onze meubelcatalogus


Bekijk hier onze lesmethodes