Bundeldeal 4 10 x iPad Air, 10 Kids Covers en een opbergkoffer
Product code: HWBUNDEL4 (OEM code: HWBUNDEL4)
Merk: Apple
Logo
€ 4.256,11 (excl. BTW)
Aantal:

Bundeldeal 4 10 x iPad Air, 10 Kids Covers en een opbergkoffer

Details

Voor deze complete bundeldeal betaal je slechts €5149,90 incl. BTW en deze actie is geldig t/m 31 mei 2018.

Hiervoor ontvang je de volgende items: 
10 x iPad Air 2017
Sterke punten van de nieuwe iPad:
Indrukwekkend scherm: of je nu foto's bekijkt of een presentatie in elkaar zet, met het heldere 9,7 inch Retina display ( 2048 × 1536 pixels) komt alles pas echt tot leven. Elke iPad app is speciaal ontworpen voor de kracht en het formaat van de iPad. En met al die geweldige iPad apps in de App Store is er altijd wel een app die bij jouw onderwijs past.
Handzaam en duurzaam: iPad weegt nog geen 500 gram en is ook maar 7,5 mm dun. Je neemt 'm dus heel makkelijk overal mee naartoe. En hij is net zo stevig als dat hij handzaam is, dankzij een aluminium unibodybehuizing die heel solide in de hand ligt. Natuurlijk zijn er voor extra bescherming in de schoolomgeving nog de speciale iPad hoesjes.
Camera aan de voor- en achterzijde: de camera's op de iPad nodigen je uit om ze in te zetten in de lessituaties. Foto's en video's maken is namelijk een eitje. Gemaakte opnamen kun je direct bewerken met Foto's, iMovie of je favoriete app uit de App Store.
Belangrijkste specificaties
9,7 inch multi-touch screen / A9 chip (3e generatie)/ 32 GB intern geheugen / ingebouwde WiFi / Garantie 1 jaar.

Kids Cover
De ideale beschermhoes voor de iPad 2017. Laat je leerlingen voortaan spelen en leren met een iPad 2017 dankzij deze robuuste beschermhoes!
• De Starterkit bestaat uit een ScreenCover en een Kids Stylus. Met deze ScreenCover hoeft je je ook geen zorgen te maken over eventuele krassen. Met de Kids Stylus kunnen de leerlingen schrijven en tekenen op de iPad
• De cover is gemaakt van supersterk, maar licht gewicht en veilig foam (hetzelfde materiaal waar ook Crocs sandalen van gemaakt worden)
• Het grote handvat kan ook worden gebruikt als verticale of horizontale standaard
• De cover past perfect om een iPad 2017 met openingen voor de knoppen en aansluitingen

Laadsysteem PARAPROJECT® Case i10-KC
De Parat PARAPROJECT trolley koffers zijn DE oplossing voor de hedendaagse behoefte aan een mobiel laad/sync opberg en transportsysteem. De koffers laten zich eenvoudig verrollen dankzij de 4 zwenkwielen en het trolley systeem. Vanwege het supersterke kunststof, afkomstig uit de automotive industrie, is de koffer licht en gemakkelijk hanteerbaar. De koffer is eenvoudig met 2 personen de trap op te tillen. De koffer laat zich buiten werktijd, met gesloten deksel, d.m.v. 1 stroomstekker opladen, veilig opgeborgen in een afgesloten ruimte.


Belangrijkste kenmerken
• Ruimte voor 10 iPads incl. KidsCovers
• Charge Only
• NIEUW : FLEX2CONNECT functie voor gemakkelijk kabel management en centrale voeding voor gelijktijdig opladen van alle USB gevoede apparaten
• De apparaten zijn snel en gemakkelijk van bovenaf toegankelijk
• Trolley systeem, 4 zwenkwielen, 2 metalen handvatten en 2 cijfer combinatiesloten
• De apparaten zijn oplaadbaar met gesloten deksel
• De compartimenten zijn gemaakt van Conpearl Raatmateriaal: lichtgewicht, duurzaam en stabiel

Bestellen of meer informatie?
Ben je geïnteresseerd in dit mooie aanbod, wil je bestellen of wil je meer informatie? Bel dan met onze binnendienst op 040-2534878 of mail naar info@betobv.nl

  • Kinderen groeien op in een omgeving waarin ICT een grote rol speelt. Zij spelen en leren digitaal. ICT is dan ook niet meer weg te denken uit een school of opvanglocatie. Daarom bieden we jou de mogelijkheden en middelen om dat goed te ondersteunen. Denk daarbij aan laptops en tablets, wifi, een digitale leeromgeving, maar ook aan beheersystemen zodat de leerkracht altijd de controle heeft over de apparaten in de klas.

Specificaties

Productnummer: HWBUNDEL4
Merk: Apple
OEM: HWBUNDEL4
EAN: HWBUNDEL4
Lengte: 0 mm
Breedte: 0 mm
Hoogte: 0 mm
Gewicht: 0 gr
Voorraad: 0
Bestelhoeveelheid per: 1/
Verpakt per: 1/
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
WINKELWAGEN
geen items
Totaal:
€ 0,00
CONTACT
De Run 4426
5503 LR Veldhoven
tel: 040-2534878

 Bekijk hier onze meubelcatalogus


Bekijk hier onze lesmethodes